Jedan i jedini

Crni radler je jedini takav na hrvatskom tržištu te je zbog toga i prepoznatljiv. Uveden je 2012. godine na naš ponos i oduševljenje. Ovaj poseban radler proizvodi se od najboljeg Osječkog crnog te osvježavajućeg voćnog soka za najbolju okrepu.

Pivo za bicikliste

Prema dugo poznatoj legendi, radler je nastao kada se jedan dosjetljivi bavarski gostioničar suočio s velikim brojem nadolazećih biciklista - izletnika. Kako mu zalihe piva ne bi dostajale da im utaži žeđ, on se dosjetio da ima poveću zalihu soka od limuna, kojeg je tom prigodom poslužio i nazvao - Radlermass (litra za bicikliste).

Najbolje osvježava

Posebno ispreplitanje aroma limuna, naranče, karamela i hmeljnih aroma uz mnogo mjehurića omogućuje Osječkom crnom radleru pružanje najboljeg osvježenja svima kojima je odmor potreban. Mnoštvo korisnih minerala, vitamina, proteina i vlakana hrani umorno tijelo i um, što su do sada prepoznale stotine tisuća Hrvata.

Od Hrvatske sve do Kine

Osječko crni radler donosi domaću tradiciju i okus ne samo domaćem tržištu, već je popularno i na Dalekom istoku, posebice u Kini. Zbog svog blagog i osvježavajućeg okusa, pogodan je i za osobe koje rijetko piju tamno pivo. Iz tog razloga ga vole i oni koji nisu navikli na snažnije, gorke arome kakve nerijetko obilježavaju tamnija piva i pruža izvrstan uvod u bogatstvo pivskih okusa.

Ambalaža

  • 0,5L staklena boca
  • 2L boca
  • 0,5L limenka
  • Bačva