Snaga prirode

Pažljivo odabrani prirodni sastojci temelj su punog okusa. Prirodna voda crpljena iz vlastitih bunara, bez dodatnog tretiranja, sjedinjuje se s najboljim sladom i hmeljem. Nakon toga započinje proces vrenja uz pomoć ljekovitog pivskog kvasca, koji ga obogaćuje hranjivim tvarima i vitaminima. Zato Osječko volimo zvati - tekućom (zdravom) hranom!

Pivo kakvo su pili naši stari

Duga tradicija u proizvodnji Osječkog piva seže još u 17. stoljeće. I dok trendovi dolaze i prolaze, Osječko ostaje pivo za istinske ljubitelje, bez kompromisa, po nepromijenjenoj recepturi. Upravo zbog prirodnih sastojaka i tradicionalnih metoda čuvanja, pivo je nešto kraćeg roka trajanja kako bi ponudilo izvornu kakvoću.

Zašto u smeđim bocama?

Osječko se oduvijek nudi u smeđim bocama, koje najbolje čuvaju dragocjenu tekućinu od štetnog utjecaja svjetla. Na taj način sastojci ostaju nepromijenjeni, a okus očuvan kroz dulje vrijeme. Smeđa boca je vjeran čuvar naše tradicije.

Okus za rafinirano nepce

Poletna i osvježavajuća okusa, Osječko je pivo koje pristaje svakoj prilici. Zbog odmjerene gorčine i alkohola, u njemu se može uživati bez zadrške – na terasi omiljenog kafića ili sljubljena s domaćim jelima. Zlatna boja odsjaj je srdačne slavonske duše koja je utisnuta u svaku njegovu kap.

Palačinke s Osječkim

Izmiješajte 250 g brašna, šest jaja i sadržaj jedne boce Osječkog piva u glatku, homogenu smjesu. Nakon što se ohladi u hladnjaku oko sat vremena, smjesu ispecite, a palačinke nadjenite omiljenim slanim ili slatkim nadjevom. U slast!

Ambalaža

  • 0,33L staklena boca
  • 0,5L staklena boca
  • Bačva