Vrhunski okus po staroj recepturi

Osječko Premium pivo predstavljeno je krajem 2024. godine povodom 360. obljetnice Osječke pivovare. Spravljeno po njemačkom zakonu o čistoći piva i vođeno originalnom recepturom, ovo pivo spaja izvornost, kvalitetu i autentičan okus.

Prirodni sastojci i kvaliteta bez kompromisa

Pivo se kuha od čiste vode iz vlastitih arteških bunara, kvasca, svijetlog i karamelnog slada te gorkog i aromatskog hmelja. Primijenjen je proces infuzijskog ukomljavanja, a kvasac omogućuje fermentaciju i prirodnu karbonizaciju. Rezultat je zlatna boja, bogata pjena i pitkost s blagom gorčinom.

Pivo za one koji igraju ozbiljno, ali žive opušteno

Lagano i svježe, a opet puno i zaokruženo, Osječko Premium vas prati u svakoj prilici. Bilo da se radi o druženjima, posebnim trenucima ili opuštanju, ovo pivo spaja ozbiljan pivski karakter i ležeran životni stil.

Umijeće majstora pivara

Bez strasti i znanja majstora pivara ne bi bilo Osječkog Premiuma. Njihova predanost i iskustvo pretočeni su u svaku kap, pretvarajući vrhunske sirovine u pivo koje nosi potpis 360 godina tradicije i ostaje vjerno filozofiji bez aditiva, bez kompromisa.

Kao Premium začin

Osječko Premium odlično se slaže s hranom. Koristite ga za kuhanje, pečenja ili marinade i otkrijte posebnu aromu. Donosimo vam recept za pileća krilca u marinadi od piva i meda, jednostavno jelo koje savršeno spaja okus piva i mesa. Trebat će vam: 500 g pilećih krilca 100 ml maslinovog ulja 30 ml svijetlog piva 1 žlica meda 1 žličica svježeg mažurana 1 žlica crvene paprike 1 žlica kurkume 1 žlica korice limuna narezane na trakice Sol i papar po želji

Packing

  • 0.33L glass bottle
  • 0.5L glass bottle
  • 0.5L can
  • Keg
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.