Da je lako biti prvo, svako bi bilo Prvo

Prvo hrvatsko pivo 1664 je pivo iznimne kvalitete te prepoznatljivog okusa i arome, koje se unatoč brojnim preprekama proizvodi od 1664. godine. Pivo iz naše proizvodnje i danas – 355 godina kasnije, okupljaju istinske pivopije koji se znaju opustiti uz originalno tradicionalno pivo.

Bogata i izbalansirana aroma

Duga tradicija Prvog piva nastavlja se zahvaljujući upornosti i vrhunskim sastojcima od kojih proizvodimo pivo: svijetli i karamel slad dobiven od vrhunskih sorti jarog ječma te svjetski poznatih sorti gorkog i aromatskog hmelja koje mu daju bogatu i izbalansiranu sladno-hmeljnu aromu.

Preko veze bilo bi bezveze

Ovo pivo motivira ljude da pronađu svoj put, nadiđu sve prepreke i ostvare svoje snove, a inspiracija počinje već prvim osvježavajućim gutljajem. I to sve zahvaljujući pivaru Baueru koji nije stao unatoč preprekama, nego je stvorio pivo po mjeri vrsnih poznavatelja i uživatelja kvalitetnog piva. Izazov pivara u 17. st. bio je preživjeti Turke, birokraciju i kugu. Preživjeli smo sve i danas smo tu jer da smo ga radili preko veze bilo bi bezveze.

Pivarski kruh

Kruh možete napraviti i s pivom! Trebate šalicu i pol brašna, dvije žlice šećera, dvije žlice praška za pecivo, četvrt šalice lanenih sjemenki, jedni žličicu soli, po želji četvrt šalice suncokreta i malo bosiljka, žlicu ulja i jedno Osječko crno. Izmiješajte čvrste sastojke, zatim dodajte ulje i pivo. Čekajte dok se dobivena smjesa ne podigne, a potom je ispecite i ohladite.

Packing

  • 0.5L glass bottle
  • 0.5L can
  • Keg
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.