Blagdani obilježeni omiljenim Osječkim Blagdanskim pivom

Osječko Blagdansko pivo spoj je svijetlog i karamelnog slada, te četiri vrste hmelja s izvorskom bunarskom vodom, koja daje vrhunsku punoću i aromu blagdanskog sladnog piva.

Kako bi dodatno naglasili aromatske komponente hmelja, koristili smo se metodom „suhog hmeljenja“ zbog čega je ovo pivo po okusu, a također i po mirisu, jedinstveno.

Pri fermentaciji vođenoj na nižoj, strogo kontroliranoj temperaturi, pomno je odabran soj kvasca. Odležavanje Blagdanskog piva je dugotrajno, čime je dobiven plemenitiji, pitkiji i “nježniji” okus.

Senzorski, pivo je zlatno žute boje, bogate i stabilne pjene, osvježavajuće gaziranosti, te idealno izbalansirane sladno-hmeljne arome.

Za kraj 2020. godine svatko od Vas je mogao na jedan dan postati pivski degustator koji je kao pravi pivski znalac putem ankete mogao ocijeniti okus savršeno izbalansiranog Blagdanskog piva koje provjereno stvara pravu božićnu radost u tvojim ustima.

Svi koji su ocijenili zlatnu tekućinu, vesele mjehuriće i osjećaj koji je Blagdansko pivo proizvelo dok su ga ispijali, dobili su dar.

Blagdansko pivo do isteka zaliha dostupno je u svim Super i Maxi Konzumima u Slavoniji i Baranji.

Ugodne, blagoslovljene i sretne blagdane želi Vam Osječka pivovara.

31. prosinac 2020.

04. siječanj 2021.