Vrhunski okus po staroj recepturi

Osječko Premium pivo predstavljeno je krajem 2024. godine povodom 360. obljetnice Osječke pivovare. Spravljeno po njemačkom zakonu o čistoći piva i vođeno originalnom recepturom, ovo pivo spaja izvornost, kvalitetu i autentičan okus.

Prirodni sastojci i kvaliteta bez kompromisa

Pivo se kuha od čiste vode iz vlastitih arteških bunara, kvasca, svijetlog i karamelnog slada te gorkog i aromatskog hmelja. Primijenjen je proces infuzijskog ukomljavanja, a kvasac omogućuje fermentaciju i prirodnu karbonizaciju. Rezultat je zlatna boja, bogata pjena i pitkost s blagom gorčinom.

Pivo za one koji igraju ozbiljno, ali žive opušteno

Lagano i svježe, a opet puno i zaokruženo, Osječko Premium vas prati u svakoj prilici. Bilo da se radi o druženjima, posebnim trenucima ili opuštanju, ovo pivo spaja ozbiljan pivski karakter i ležeran životni stil.

Umijeće majstora pivara

Bez strasti i znanja majstora pivara ne bi bilo Osječkog Premiuma. Njihova predanost i iskustvo pretočeni su u svaku kap, pretvarajući vrhunske sirovine u pivo koje nosi potpis 360 godina tradicije i ostaje vjerno filozofiji bez aditiva, bez kompromisa.

Kao Premium začin

Osječko Premium odlično se slaže s hranom. Koristite ga za kuhanje, pečenja ili marinade i otkrijte posebnu aromu. Donosimo vam recept za pileća krilca u marinadi od piva i meda, jednostavno jelo koje savršeno spaja okus piva i mesa. Trebat će vam: 500 g pilećih krilca 100 ml maslinovog ulja 30 ml svijetlog piva 1 žlica meda 1 žličica svježeg mažurana 1 žlica crvene paprike 1 žlica kurkume 1 žlica korice limuna narezane na trakice Sol i papar po želji

Ambalaža

  • 0,33L staklena boca
  • 0,5L staklena boca
  • 0,5L limenka
  • Bačva
Pregled privatnosti

Ova web stranica koristi kolačiće tako da vam možemo pružiti najbolje moguće korisničko iskustvo. Podaci o kolačićima pohranjuju se u vašem pregledniku i obavljaju funkcije poput prepoznavanja kod povratka na našu web stranicu i pomaže našem timu da shvati koji su dijelovi web stranice vama najzanimljiviji i najkorisniji.