Izuzetno pitko pivo

Proizvodi od dvije vrste slada i dvije sorte hmelja
  • • Plzenski - standardni tip slada
  • • Karamelni slad - u kojemu su zbog sušenja na višim temperaturama nastale aromatične i obojene supstance, koje pivu daju bogatiji i aromatičniji okus
  • • Styrian Aurora - gorka sorta hmelja
  • • Styrian Golding - aromatska sorta hmelja
Pivo se odlikuje izrazitom pitkošću, ugodnom gorčinom, blagom aromom, osvježavajućom gaziranošću te nešto nižim postotkom alkohola od 4 %.

Meksička rebarca u umaku chipotle

Potrebno vam je: 2000 g svinjska rebrica, sol, svježe mljeveni papar, 2 žlica ulje suncokretovo, 4 režnja češnjaka, 0.50 l pivo, 2 kom čili papričica, 1 crveni luk. Priprema :Luk i češnjak očistite. Luk nasjeckajte, a češnjak zgnječite. Papričice očistit oed sjemenki i sitno nasjeckajte. Rebarca dobro posolite. U velikoj tavi dobro zagrijete ulje i u turama pržite meso s obje strane oko 15 minuta. Meso premjestite na tanjur. Na istom ulju popržite luk i češnjak oko 5 minuta. Rebarca vratite u tavu pa ulijte pivo i dodajte papričice. Pustite da zavre pa smanjite vatru. Pirjajte pokriveno oko 1 sat dok meso ne omekša. Meksički umak stvoren za umakanje toplog kukuruznog kruha ili tortilje

Ambalaža

  • 0,5L staklena boca
  • 2L boca