Okus iz srca slavonije

Željeli smo dati samo najbolje od slavonskih polja i ono najsrdačnije iz slavonske duše. Slavonsko je snažni, vedri odraz te želje i naše strasti u pivarstvu. Ako se u nj zagledate dovoljno dugo, vidjet ćete svo ono pažljivo sakupljeno zlato s naših ravnica koje je ugrađeno u vrhunski doživljaj Slavonskog

Sukladno njemačkom zakonu o čistoći piva

Prema drevnom njemačkom zakonu (Reinheitsgebot) o čistoći piva iz 1516. godine, pivo smije sadržavati samo najosnovnije sastojke: vodu, ječam i hmelj. Tada još, naime, nisu poznavali pivski kvasac. Slavonsko pivo napravljen0 je poštujući taj strogi zakon kako bi bilo prirodno, neodoljivo ukusno i uravnoteženo, jer Slavonija zaslužuje samo najbolje!

Inati se, Slavonijo

Proizvedena iz inata - jer Slavonija zaslužuje samo najbolje pivo od prirodnih sastojaka. Pažljivo proizvedena sladovina od probranog ječma, s dodatkom posebnog hmelja vrije na hladnoj temperaturi od oko 12 Celzijevih stupnjeva. To joj daje blagu pjenušavost i stabilnost. Osobito je važno čuvanje u tradicionalnim smeđim bocama koje dugo čuvaju izvorni okus.

Ambalaža

0,5L staklena boca

Etiketa priča našu priču

Pogled na markantnu etiketu govori mnogo: elementi tradicijskog slavonskog grba sljubljeni su s klasovima zlatnog žita naših ravnica. Slavonsko uokviruju dva tamnoplava područja, poput dubine dvije rijeka koje omeđuju naš kraj. Zlatno žuta boja klasova ujedno je nagovještaj plemenitog sadržaja kojeg krije.

Čistoća znači ljekovitost

Slavonsko nije samo bistro i ukusno, ono je i ljekovito - brojna istraživanja upućuju na to da umjerena konzumacija piva štiti od brojnih kardiovaskularnih bolesti, a pritom je i puno vitamina! Čistoća Slavonskog znači i malenu kaloričnost: čaša mlijeka ili soka od jabuke uobičajeno će imati veću energetsku vrijednost.